Şimdi çalışmak için bir elbise giymenin iki yolu

March 10, 2023 0 Comments

Dolabınızda oturan bir elbiseniz var mı, şimdi ve ötesinde çalışmak için umutsuzca giymek istediğiniz, ancak korkutucu nedeniyle nasıl şekillendireceğiniz konusunda çatışırsınız dışarısı soğuk? Kışın elbiseler giymenin kendi başına zor olabileceğini biliyorum, çünkü iyi görünmek ve sıcak kalmak arasında bir mücadele, ancak bunu hafifletmek için iki seçenek yaratıyorum.
Görünüşümden ödün vermeden kış aylarında iş için elbiselerimi nasıl şekillendireceğim konusunda mücadele ediyordum. Asla özellikle belirli elbiselerle tayt hayranı olmadım, bu yüzden genellikle dizlerimi diz boyu botlarla giymeye neden olurum. Bunun üzerine, işe yaratmak için botlarla bir elbise giymeye çalışmak, birçok stil zorluğu yaratır çünkü ya botlarla hangi elbiseyi giyeceğine, elbisenin uzunluğu, botların yüksekliği ve nasıl olacağını belirlemeye çalışıyorsunuz alınmak. Hala bu kış ve bahar geçişi boyunca elbisenizi giymek isteyenlerden biriyseniz, bunu diz boyu botlarla eşleştirerek yapabilirsiniz. Evet, diz boyu botların çalışmak için giyilmesi uygundur, ancak aynı zamanda bireysel ofis ortamınızda da yönelmeniz gerekir. Yani, çalışmak için bir elbise giymeyi düşündüyseniz, ancak fikrinizi değiştirdiyseniz, bugünün görünüşü dışında çok soğuk olduğu için, şimdi ve ötesinde çalışmak için nasıl bir elbise giyebileceğinizdir. Daha da iyisi, dolabınızdaki aynı elbise, kış için botlarla eşleştirdiğiniz aynı elbise, bu bahar da çalışmak için giyilebilir.

İş için diz boyu botlarla eşleştirmek için bir elbise seçerken, genellikle bu yazıda giyilen pileli elbise gibi midi elbiseleri seçiyorum. Diz yüksek botlarını profesyonel bir ortam için en az diz uzunluğu veya ötesi elbiselerle eşleştirmek çok önemlidir. Bunu yaparak, sıcak tutarken resmi bir çekiciliği sürdürür.

Bugünün kıyafeti, aynı elbiseyi nasıl giyebileceğinizi, bu durumda bu kış ve ötesinde çalışmak için pilili bir elbise sergiliyor. İki farklı yolla şekillendirdim: Bir yol, kış ve bahar geçişi için diz boyu botlarla ve ikinci yol daha sıcak günler ve ötesi için pompalardır. Hala kış ve dışarıda soğuk olduğunu biliyorum, ama bu en güzel elbiselerinizi işe veya şimdi ideal başka bir yerde giymenizi engellememelidir.

< >

İşte aynı elbiseyi bahar için zamanında giymenin başka bir yolu

< >

Ayrıca keyif alabilirsiniz:

Şimdi giymek için en iyi kış kıyafeti

Bu maliyet etkin bahar parçalarını şimdi alın

Bu yaz kot nasıl giyilir

Yılbaşı Gecesi kıyafet fikirleri…

Bilin.

Haber ve güncellemeler almak için e -posta adresinizle kaydolun.

İlk adı

İlk adı

İlk adı

İlk adı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

Abone

Abone olduğunuz için teşekkürler!

Leave a Reply

Your email address will not be published.